Festivalområdet

Området på torget blir delt opp i flere områder –  ber blir det noe for alle. 3.000 m2 skal fylles opp med aktiviteter og moro for liten og stor. Les mer om de ulike områdene her.

Gårdsmarked

Lokale og regionale gårder samles på markedet med sine trivelige torgboder, hvor du kan kjøpe lokal kvalitetsmat som verdens beste brunost, hjemmelaget is, kremost, pizzabunn og prim – for å nevne noe.

Hagen vil sammen med Gårdsmarket og varmmat fylle hele øvre del av torget. Utstillere kan du lese om her. 

 

Hagen

Med sittegrupper omgitt av blomster, lukten og smaken av lokal grillmat, noe godt i glasset, gitarklang, og ikke minst (og forhåpentligvis) sol fra morgen til kveld, er det bare å se frem til åpning – 8 juli. 

Maten bestilles fra menyen på telefonen og hentes i de ulike bodene når det er klart.

Konserarena

Konsertarenaen vil fylle hele den nedre delen av torget. Her blir det konserter på stor scene med alt fra VASSENDGUTANE og Gisle Børge Styves Orkester til lokale artister som Tinn Lizzy, Mosquito Hunters, Tøffe Låter og Tres Hombres. Ikke gå glipp av Rjukan de Janeiro lørdag 15 juli – da blir det sambarytmer og karneval fra morgen til kveld, og liten og stor. 

 

Barneparken

Her skal barna virkelig få utfolde seg! Med hoppeslott og andre morsomme aktiviteter er det bare å glede seg for de små og mellomstore.

Det blir så klart mulig å få seg en is i sommervarmen.