Festivalområdet | Torget | Rjukan Matfestival

Festivalområdet

Området på torget blir delt opp i fem ulike seksjoner. Her blir det noe for alle! 3.000 m2 skal fylles opp med aktiviteter og moro for liten og stor. Les mer om de ulike områdene her.

Gårdsmarked

Lokale og regionale gårder samles på markedet med sine trivelige torgboder, hvor du kan kjøpe lokal kvalitetsmat som verdens beste brunost, hjemmelaget is, kremost, pizzabunn og prim – for å nevne noe.

Markedet vil sammen med Bryggeriet fylle hele nedre del av torget. Utstillere vil bli presentert i mai.

 

Hagen

Hagen er solhjørnet på torget. Med sittegrupper omgitt av blomster, lukten og smaken av lokal grillmat, noe godt i glasset, gitarklang, og ikke minst (og forhåpentligvis) sol fra morgen til kveld, er det bare å se frem til åpning – 15 juli. 

Maten bestilles fra menyen på telefonen og våre servitører serverer til bordene.  

Velkommen! 

Bryggeriet

Bryggeriet har åpningstid hver dag fra kl. 10 – 17, og på kveldstid blir det betalte arrangementer fra kl. 18 – 24. Bryggeriet er et stort festivaltelt og uteområde som vil fylle hele nedre del av Rjukan torg.

Bryggeriet har også sittegrupper under tak og godt med plass, slik at her er det mulig å sitte og hygge seg også om det skulle komme en byge! 

Her blir det godt å være! Og ikke minst blir det mange spennende arrangementer.

Mattorget

Mattorget er plassen for deg som skal spise varm lunsj eller middag. Her er det utstillere med grill- og varmmat som både lukter og smaker fortreffelig – så husk å ta middagen din på Rjukan Matfestival disse dagene. Med 50-kroners festivalretter blir det også anledning til å smake på mye forskjellig, og magen blir god og mett.

Mattorget vil ha bord og stoler i en alkoholfri sone.

 

Lekeplassen

Her skal barna virkelig få utfolde seg! Med hoppeslott og andre morsomme aktiviteter er det bare å glede seg for de små og mellomstore.

Det blir også mulig å få seg en is i sommervarmen.