Festivalområdet

Området på torget blir delt opp i flere områder –  ber blir det noe for alle. 3.000 m2 skal fylles opp med aktiviteter og moro for liten og stor. Les mer om de ulike områdene her.

Gårdsmarked

Lokale og regionale gårder samles på markedet med sine trivelige torgboder, hvor du kan kjøpe lokal kvalitetsmat som verdens beste brunost, hjemmelaget is, kremost, pizzabunn og prim – for å nevne noe.

Hegen vil sammen med Gårdsmarket og varmmat fylle hele øvre del av torget. Utstillere kan du lese om her. 

 

Hagen

Hagen er solhjørnet på torget. Med sittegrupper omgitt av blomster, lukten og smaken av lokal grillmat, noe godt i glasset, gitarklang, og ikke minst (og forhåpentligvis) sol fra morgen til kveld, er det bare å se frem til åpning – 15 juli. 

Maten bestilles fra menyen på telefonen og hentes i de ulike bodene når det er klart.

Konserarena

Konsertarenaen vil fylle hele den nedre delen av torget. Her blir det konserter på stor scene fra onsdag til lørdag med alt fra lokale artister som Heroes of Telemark og Iris Coffee Band til Unni Wilhelmsen og 12-manns Bruce Springsteen bandet The T Street Band. 

 

Barneparken

Her skal barna virkelig få utfolde seg! Med hoppeslott og andre morsomme aktiviteter er det bare å glede seg for de små og mellomstore.

Det blir også mulig å få seg en is i sommervarmen.