Bli frivillig 

Som frivillig på Rjukan Matfestival får du nye og spennende arbeidserfaringer! Festivalen byr på herlige mat- og musikkopplevelser, og du blir med i et team på over 100 mennesker som sammen gjør festivalopplevelsen magisk for alle besøkende. Og ikke minst, her møter du festivalglade folk som ønsker å ha det moro på jobb!

Hva får du?

  • Festivalpass
  • T-skjorte
  • Shorts 
  • Mat
  • Drikke

*Festivalpass

For å få festivalpass må du ha fylt 18 år og jobbe minst 15 timer (to vakter). Vi tilpasser vaktplanen så godt som mulig etter når du kan og hva du ønsker å jobbe med. Om du ønsker å jobbe mindre er det selvfølgelig mulig.
Det er mange spennende og ulike oppgaver på en festival, og du kan selv velge noe som passer nettopp for deg. Vi gir opplæring og viser hvordan de ulike oppgavene skal utføres, enten i forkant eller under festivalen. Rune og Morten er alltid tilgjengelige, så om det er noen spørsmål får du alltid den hjelpen du trenger.

Arbeidsoppgaver

Baren

Her handler det om å tappe øl, åpne ølflasker, vin og andre barvarer til gjestene. Vi benytter Favrit betalingssystem, så gjestene bestiller med telefonen og henter bestillingen i baren hos deg når drikken er klar. Det vil bli hektisk med høyt tempo under konsertene, men utrolig gøy å være med på. For å jobbe i baren må du ha fylt 18 år.

Festivalvert

Denne jobben passer for deg som er glad i å ta imot og hjelpe gjester så de føler seg godt ivaretatt. Arbeidsoppgavene vil variere fra å hjelpe til med betaling, snakke med gjestene om det er noen problemer, servere mat til konsertarena under konsertene, rydde og vaske bord, og andre oppgaver. For å jobbe som festivalvert må du ha fylt 18 år.

Service

Vi er veldig opptatt av at hele området på festivalen holdes rent og ryddig til enhver tid. Med flere tusen gjester i løpet av festivaldagene er det ulike oppgaver som må gjennomføres, som f.eks. rydding, rengjøring, avfallshåndtering, oppvask og vask av WC, påfyll av varer etc.

Grillen

Festivalrett, Isbar og spekemat

Enkel servering til store og små som kommer for å kjøpe is og vår festivalrett som er rabarbragraut, samt en speketallerken med tilbehør. 

Pizzeria

Her vil du hjelpe og assistere kokkene med å legge opp pizzabestillinger. 

Festivalbutikk

Det blir egen festivalbutikk for salg av billetter, matvarer/drikkevarer og andre produkter.

Rigging

Rigging skjer i forkant og etterkant av festivalen. Her gjelder det være klar for å sette opp telt, gjerder, blomsterkasser, benker og bord, pluss mye mer. Det er gøy å være med på at en festival bli til!

Barneparken

Info kommer.

For å bli frivillig, meld deg inn i vår gruppe på Facebook her. Velkommen inn 🙂