Lokalmat fra Tinn og Telemark 

Rjukan Matfestival byr på mat og drikke av høy kvalitet levert av lokale produsenter, kokker og serveringssteder – i en sommerlig og hyggelig atmosfære. Velkommen til bords!

Tradisjoner møter nåtid

Festivalstemning i sommerbris

Festivaldager med sol, varme og god mat og drikke er noe de fleste setter pris på. Fra boder over hele torget blir det servert herlige og velsmakende godbiter. Alle får testet smaksløkene sine og magen skal bli god og mett.

Smakfull musikk

Det blir innslag av levende musikk under festivaldagene, med musikere som vet å tonesette et godt måltid. Vi garanterer god stemning når det tappes på el-gitaren og pianoet spiller i både dur og moll.

Lokalmat = Kvalitet.

Lokal mat og kortreist mat er i dag en hovedtrend i bærekraftig matkonsum. Å spise sunn og næringsrik mat fra lokale bønder og produsenter er i fokus igjen.

Rjukan Matfestival er forankret i lokal matkultur og tradisjoner fra Tinn og Telemark. I mange år har det vært tette bånd mellom Tinn og resten av Telemark når det gjelder produksjon og levering av mat.

Lokalt og regionalt produseres råvarer av høy kvalitet som passer for gode matopplevelser. Rjukan Matfestival vil bidra til å bevare, styrke og videreutvikle matkulturen i Tinn og Telemark