Bilfinger i vekst

Bilfinger, avdeling Rjukan har i dag 47 ansatte fordelt på områdene Bygg & Anlegg, Elektro & Automasjon og Mekanisk. Bilfinger her i Rjukan er i vekst og har behov for flere kvalifiserte medarbeidere i alle fag.

 

Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, vedlikehold og service til prosessindustri og energiprodusenter i Norge. Selskapet er en del av det globale Bilfinger konsernet med ca. 31 000 ansatte. I Norge har Bilfinger en omsetning på 1,8 milliarder kroner, har ca. 1250 ansatte og er lokalisert flere steder i Norge, blant annet her i Rjukan.

På telefon med ny avdelingsleder Erik Dotseth er talen klar: Vi trenger flere dyktige fagfolk! 

Først og fremst, du som kommer utenbys fra, Porsgrunn nærmere bestemt. Hva synes du om Rjukan og Tinn?

Jeg synes Rjukan og Tinn er et utrolig fint sted , fantastisk natur og muligheter for enhver smak. Her finnes det også en veldig spennende historie som er godt kjent , og som har gitt Tinn og Rjukan god reklame.

Hvordan ser arbeidsdagen ut på BIS Rjukan?

Den er nok litt forskjellig for oss, det kommer litt an på hva man holder på med. Noen er på oppdrag litt lengere vekk og reiser direkte ut på jobb , mens noen møter opp på verkstedet og utfører jobben sin i nærområdet. Men alltid en liten prat om morgenen om utfordringer,HMS, info etc. Så er det full fart ut for å løse dagens oppgaver. Mens noen har kontor jobb og styrer avdelingene våre på en veldig god måte. Samtidig som de har god kontakt med kundene våre.

Hvorfor er det så behov for nye folk fremover?

Vi er nødt til å opprettholde kompetansen som våre kunder etterspør , samtidig som vi ønsker å tilegne oss nye kunder som vurderer å etablere seg her. Da er det viktig at Bilfinger har den kompetansen og nok operatører til å tilfredsstille nåværende og nye kunder. Samtidig vil jeg si at Bilfinger er en god arbeidsgiver og vi ønsker å være tilstedet i mange år fremover. Derfor er det også viktig at vi har dyktige operatører og andre ansatte her hos Bilfinger Rjukan.

Dere er jo sponsor for festivalen. Hva tror du om Rjukan Matfestival som et årlig arrangement på torget?

Det håper og tror jeg at blir en suksess , sånn at det blir en tradisjon. Viktig at det skjer noe som drar folk til Rjukan og Tinn.

Igjen så må vi takke for støtte til festivalen. Vi håper å se dere på torget 15-18 juli.

Fem kjappe

Hvem lager maten hjemme?

Både Birgit (kjæreste) og meg selv.

Favorittmat og drikke?

Lettsaltet torsk og rødvin

Hva skal du i sommer?

Besøke dattera mi i Oslo , så en tur til Bergen. Ellers hjemme og litt småturer.

Favorittsted i Tinn?

Jeg synes nok Frøystul området er et veldig fint sted.

Hvem er ditt forbilde?

Har ingen spesielle forbilder.