I familien siden 1927

Sandviken har vært eid av familien Fagerberg siden 1927, da stod det et sagbruk, gårdsbruk og melkeproduksjon. Campingen hadde sin spede begynnelse i 1956 fordi det var mer lønnsomt å drive med camping. I 2014 tok tredje og nåværende generasjon over med Annette Fagerberg i spissen.  Det har skjedd veldig mye siden, og i dag er det masse tilbud for både overnattingsgjester og for de som er på dagstur. Her kan du bo i nyinnredete hytter med oppredde senger, du kan slå opp ditt eget telt, eller velge et mer luksuriøst alternativ med flotte glampingtelt ved Tinnsjøens bredd.

Her samles også lag og foreninger til mat og drikke, ungdommen samles på stranden eller ved volleyballbanen, minigolf er en fin familieaktivitet, lekeplass med hoppepute og trampoline er veldig spennende for barna, her er vakre turmuligheter som tar deg langs elven opp til Austbygde sentrum, eller opp på fjellet og vakker utsikt. Saunatønna varmes opp på bestilling og gir deg et herlig pusterom både sommer og vinter. Sandviken er et unikt sted som har en fantastisk utsikt med fjellene i horisonten som møter vannet så langt man kan se.

Den alltid så sprudlende og blide Annette Fagerberg er det ikke vanskelig å få i tale når vi snakker om Tinn kommune og bygda, og da spesielt Sandviken. 

Hva er det beste med Sandviken Camping, Annette?

– Det er den unike atmosfæren man opplever her.

Hva er det som går igjen mest hos gjestene, da mtp postive tilbakemeldinger både når det gjelder Sandviken Camping , men også Tinn Kommune?

«Det er så vakkert her» «Våre venner anbefalte oss å komme hit» «Vi må nok komme tilbake for vi fikk ikke opplevd alt vi ville denne gangen!»

Hvordan har det siste (korona)året vært for dere? 

Det har vært over all forventning…! Vi har vært utrolig heldige. Vi har en campingplass på Østlandet – hvor mange nordmenn bor. Vi har aldri hatt så mange gjester noen gang…! Camping er inn! Kjempe moro!

Dere har jo fått et bredt tilbud nå på campingen. Hva er mest populært, og hvorfor tror du? 

– Mest populært… det sies at det viktigste for en campinggjest er nr 1: vandreturer i nærområde (noe vi har masse av!) nr 2: lekeplass for barn.Vi er veldig fornøyd med saunatønna vår og vi ser også at minigolfbanen er veldig populær.

– Folk trenger et avbrekk i hverdagen, slappe av, roe ned… komme seg ut av leiligheten og høye blokkhus. De er ikke så kravstore, vil bare få litt frisk luft… være sammen med venner… ute!

Vi kommer ikke unna et spørsmål om festivalen. Dere er jo sponsor og det er vi supertakknemmelige for. Hva tror du/dere om årets nyeste tilskudd til Tinn kommune? 

Det er gøy med festival! Takk til dere som står på, det er mye jobbing i kulissene som vi ikke vet om. Mat må alle ha og vi har jo en del produsenter her i Tinn. Jeg ønsker dere masse lykke til og vi er stolte av å være sponsor!

Tusen takk til dere som er med å støtte oppunder Rjukan Matfestival. 

Fem kjappe

Hvem lager maten hjemme?

Christiane & jeg.

Favorittmat og drikke?

Pizza og øl.

Hva skal du i sommer?

Være på Sandviken å jobbe!

Favorittsted i Tinn?

Sanvdviken.

 

Hvem er ditt forbilde?

Mamma.