Få inspirasjon til interiørdrømmen hos Rjukan Interiørsenter

Mia og Geir er det superhyggelige paret som driver Rjukan Interiørsenter på Svadde. Med fagkunnskap, kreativitet og entusiasme har de siden 2018 stylet mange hjem og hytter i Tinn og på Gausta – og når man ser på bildene fra fjellet har hyttene virkelig fått seg et realt løft når Mia og Co har fått være med på stylingen!

Det er ikke mye tvil om at interiørdesign har tatt helt av de siste årene. Folk flest ønsker å ha det trivelig både hjemme og på hytta. På Rjukan har de virkelig samlet et godt team med kompetanse og ekspertise for å bidra til nettopp det ved Rjukan Interiørsenter. Enten du er innflytter, bor på fjellet eller ønsker å friske opp boligen, vil du bli møtt av en engasjerende og imøtekommende gjeng på Svadde.  

Vi vet at Mia er veldig kreativ og dyktig til å style andre sine hjem og hytter etter deres behov og stil. Men det vi lurer litt på er hva som er hennes egen «perfekte» innredning.

Hvis det er lov å spørre – hvordan ser det ut hos deg og Geir, Mia? 

Huset vårt er under oppussing både inne og ute, men akkurat nå, og ja – dette kan endre seg i takt med innkjøpene jeg gjør til butikken,  har vi en stor god sofa som definitivt er stuens midtpunkt. Det er viktig for oss at alle, store og små, skal kunne krype opp i sofaen. Ellers er innredningen lett og nordisk.

Siden du jobber med interiør hver dag og det stadig kommer nye ting og trender – blir det ofte «nytt hjem» også? 

Ja, det er stadig noe som blir med hjem av de mindre detaljene. Pynteputer, potter og vaser er en litt sånn rar greie jeg har. Tepper og lamper også, igrunn. hehe.. Men når det er sagt, så har Geir også meninger. Og vi er, stort sett, enige, sier hun med et lurt smil. 

Og når vi er er litt innom trender, hva er det som er mest populært om dagen, og hva kommer fremover? 

Akkurat nå er vi midt i hagesesongen, der rotting og aluminium omfavner hverandre på ett vis. Den store nyheten på utemøbler i år er de møblene som kan stå ute, med faste puter (hurtigtørkende materiale). Det gledes stort over ett slikt produkt, og jeg er ganske sikker på at vi ser mer av det neste år. Ellers er vi nå inne i innkjøp for høst, og det er mange nyheter innen sofa i lyse tekstiler. Gled dere!

Hvilke rom mener du er det viktigste i et hjem og på hytta, og hvorfor?

– Det viktigste rommet er vanskelig å definere. Du skal sitte godt, det skal være plass til alle, både i sofa og rundt spisebord. I tillegg er det viktig at du sover godt. Så i grunn er det tre elementer vi verdsetter hjemme hos oss. Sofa, spisebord og seng.

– De samme argumentene gjelder for så vidt for hytta. Og der bør det være enda større rom for kos og hygge


Hva er mest givende med jobben som interiørdesigner?

– Jeg liker dynamikken, inspirasjonen, kundemøter og alle de fine rommene vi kan legge deler av vår sjel i.

Vi har hatt flere fine samtaler med Mia mtp Rjukan Matfestival. Vi lurer på hva hun og Geir gleder seg mest til med festivalen.

Er det mat og drikke eller konserter som står høyest for dere? Eller kanskje kombinasjonen, eller noe annet?

Vi gleder oss definitivt til maten, men også til en happening hjemme med kjentfolk. Jeg får egentlig litt feriefølelse, sånn lett og naivt sagt. Det er så bra at dere, unge tar tak og får ting til å skje. Vi liker at dere er innovative og støtter dere helt ut!

Ta gjerne turen innom Rjukan Interiørsenter når tiden er inne for å gjøre oppgraderinger i boligen eller hytta. Vi snakker 2200kvm med møbler og interiør, service av ypperste klasse, og det aller beste innen norsk møbeldesign. Eller så er bare å glede seg til festivalstart med Mia og Geir i spissen!  

Fem kjappe

Hvem lager maten hjemme?

Jeg lager middag i hverdagen, men i helgen briljerer ofte Geir på kjøkkenet. 

Favorittmat og drikke?

Tapas er godt, men jeg sverger ofte til fisk.

Hva skal dere i sommer?

Foreløpig ingen planer for sommeren, bortsett fra matfestival på Rjukan! 

Favorittsted i Telemark?

Ett favorittsted er vrient, men jeg kan si at jeg liker alle årstidene godt og nyter godt av fjellet!

 

Hvem er ditt forbilde?

Jeg blir inspirert av alle rundt meg daglig, og jeg er takknemlig for de fine folka vi har i jobb!

 

Flere nyheter

En prat med Anders Mårdalen

Matfestival på Rjukan?

Appless klart til festivalen!