Opp og frem for Sport 1 Rjukan

Det er gode tider å drive sportsforretning på Rjukan. Med stort vareutvalg og lokale og turister som handler jevnt og trutt er det god stemning for innehaver og medarbeidere i Storgata.

Innehaver Olav Gunnar Midtgarden har virkelig tatt sats med Sport 1 kjeden – og startet ikke mindre en fem butikker i Telemark og Viken de siste årene, i tillegg til en Intersport-butikk. På Rjukan er det Marianne Bøen som styrer den daglige driften og hun er superfornøyd med utviklingen av både butikk og by.

– Hvordan har utviklingen vært siden dere gikk over til Sport 1?

Vi er veldig glade for at vi gikk over til ny kjede – det har gått en vei og det er oppover. Vi har økt omsetningen for hvert år, og vi er heldige som har de lokale kundene. Samtidig mye av grunnen til økning hyttefolk fra f.eks Gaustablikk.

– Er det mye turister innom? 

Turister har vi hele året, men det er sommeren vi har aller mest. Når vinterhalvåret kommer vi også mye trafikk men mer da av lokale og hyttefolket.

Hvilke varer går det mest av?

Det kommer litt ann på sesong – men sånn som nå under sommersesongen er det bekledning, friluftsutstyr og ikke minst HOKA-sko er en bestselger!

Hva er satsingen i årets sommersesong?

Satser på MYE turister. Derfor holder vi oppe fra kl. 10-18 i tre uker (28, 29 og 30).

– Hva synes dere om Rjukan Matfestival?

Vi håper jo selvsagt at det blir vi jo det blir litt ekstra trykk hos dere dere under festivaldagene.

Vi ser på dette som både spennende og positivt og at det skjer noe på torget – og håper også på at «trykket» blir stort i butikken her ifht at vi ligger her på hjørnet

Fem kjappe

Hvem lager maten hjemme?

Der er vi vel begge to på den saken men de 4 ukene Thor-Arne er hjemme fra Nordsjøen så blir det mye han.

Favorittmat og drikke?

Fjellfisk (fiska såklart selv ).

Hva skal du i sommer?

Det er nye fjelltopper som skal bestiges og fjellet her hjemme skal nytes.

Favorittsted i Tinn?

Kalhovde.

Hvem er ditt forbilde?

 Ja, det er mange som kan være mitt forbilde. Alt fra mennesker som er rundt meg som setter seg høye mål, og når de. Arbeidskollegaer  som står på og oppnår resultater.