Lysere tide i vente 

Etter et mildt sagt vanskelig og frustrerende år, ser Einar Gurholt, tredje generasjons eier av Tuddal Høyfjellshotell, fremover mot lysere tider. Hotellet får merkbart mye skryt for maten de lager, og mennesker fra hele landet besøker stedet for å få en smakebit av den lokale magien. Nå er det på tide å åpne igjen. 

Ved foten av Gaustatoppen langt inne i skogen ligger et av Norges eldste høyfjellshotell,Tuddal Høyfjellshotell. Siden 1934 har familien Gurholt drevet hotellet, etter at det opprinnelig ble bygget som et sanatorium helt tilbake i 1895. Det er et sted med en helt spesiell atmosfære og kulturhistoriske minner som man virkelig føler – når man går inn dørene og blir tatt tilbake i tid. 

Det har vært et vanskelig å år for alle som jobber med kultur, uteliv og reiseliv med stengte dører og begrensede muligheter for servering av mat og drikke. Heldigvis ser mange nå lyset i enden av tunnelen. 

Hva er det du ser mest frem til når dørene åpner igjen 1 juni? 

– Svar:

Vi er veldig stolte over at dere ble med på laget som sponsor for Rjukan Matfestival. Hva tenker du om festivalen? 

– Svar:

Dere høster utrolig mye skryt for maten dere lager, og vi vil ikke stille altfor vanskelige spørsmål. Men hvordan er mulighetene for å se dere kokkelere på festivalen som utstiller i 2022? 

 – Svar:

Helt til slutt, og før vi ønsker lykke til i sommer, dere kommer jo faktisk ned til torget med Fjellbryggeriet. Hva kan gjestene forvente seg her?

Vi gleder oss utrolig mye til Carl kommer ned fra fjellet for å presentere lokalt brygg – i det som blir en hyggelig kveld i ølets gode navn. Ellers så ønsker vi masse lykke til med gjenåpning av hotellet 1 juni. 

Fem kjappe

Hvem lager maten hjemme?

Tekst.

Favorittmat og drikke?

Tekst.

Hva skal du i sommer?

Tekst.

Favorittsted i Telemark?

Tekst.

 

Hvem er ditt forbilde?

Tekst.