SPONSOR

Rjukan Admini Hotell

I sam eydes ånd

Herskapelig i Rjukan sentrum

Rukan Admini Hotell stod ferdig i 1908 etter ønske fra Sam Eyde – grunnleggeren av Norsk Hydro. Fram til sommeren 2015 tilhørte lokalene Norsk Hydro og ble brukt som selskapets representasjonsbolig. Bygningen er tegnet av Thorvald Astrup, en av datidens store arkitekter, og regnes for å være en av landets vakreste trebygninger i jugendstil. I dag er bygningen fredet som en viktig del av verdensarven.

Rjukan Admini Hotell er medlem av «De Historiske», og det å være gjest på det lille, eksklusive hotellet er en unik opplevelse med sin viktige nasjonale historie sittende i veggene. Her er det gjennom tidene vært mange prominente gjester – ikke minst kongelige besøkende til Rjukan – som har overnattet og spist smakfulle måltider. Mange husker kanskje også at deler av TV-serien «Kampen om tungtvannet» ble spilt inn her.

I dag er Rjukan Admini Hotell et sted for store anledninger som jubileum, familieselskaper, julebord og bryllupsfeiringer. Hotellet har 18 rom, både suiter, juniorsuiter, dobbeltrom og enkeltrom.

Book rom på Rjukan Admini her.