SPONSOR

Telemark byggutleie

20 år med byggutleie

Har åpnet på Rjukan

Telemark Byggutleie har siden oppstarten i 2000 etablert seg som en bunnsolid aktør på maskin- og byggeplassutleie. Omsetningen økte med fem millioner kroner til 16 mill. i 2018 – som ga solide 2,7 millioner kroner i ordinært resultat, 3,5 i driftsresultat. Selskapet har i dag 10 ansatte.

1. desember 2019 åpnet den nye avdelingen på Rjukan, og nå er alt duket for en spennende fremtid også i Tinn.

Telemark Byggutleie har etablert seg som en solid aktør på markedet for utleie at utstyr til entreprenører og byggebransjen. Mange privatpersoner er kanskje heller ikke klar over at de kan leie utstyr hos TBU.

Ved større prosjekter blir det fort mye utstyr og holde orden på. Ved å heller leie utstyret slipper man også store enkeltinvesteringer når man skal i gang med et prosjekt. Telemark Byggutleie sørger jo også selvfølgelig for at utstyret er i riktig stand og at nødvendige servicer blir gjennomført slik at utstyret hele tiden er klart til bruk.

TBU har levert mye til blant annet Bilfinger og NIA, i tillegg til en god del arbeid med tungtvannskjelleren på Vemork. Bestillingene som tidligere har gått via hovedkontoret på Notodden vil nå betjenes av den lokale avdelingen på Rjukan.