Våre utstillere 

Rjukan Matfestival har et variert og fristende utvalg av mat og drikke fra Tinn og Telemark! Følg med fremover både her og i sosiale medier for presentasjon av våre fantastiske utstillere.

Stordalen Gardsbruk

Tverberg Gård

Lega Gardsysteri

Håvardsrud Seterliv

Gaustablikk Fjellresort

Isbar

Fjellsmak spekemat

Grillen

Austbygde Bakeri

Pizzeria

Pølseboden

Vafler

Industriarvmat

Lokalmat = Kvalitet.

Lokal mat og kortreist mat er i dag en hovedtrend i bærekraftig matkonsum. Å spise sunn og næringsrik mat fra lokale bønder og produsenter er i fokus igjen.

Rjukan Matfestival er forankret i lokal matkultur og tradisjoner fra Tinn og Telemark. I mange år har det vært tette bånd mellom Tinn og resten av Telemark når det gjelder produksjon og levering av mat.

Lokalt og regionalt produseres råvarer av høy kvalitet som passer for gode matopplevelser. Rjukan Matfestival vil bidra til å bevare, styrke og videreutvikle matkulturen i Tinn og Telemark

Tradisjon, verdensarv og en moderne touch

Mat fra Tinn

Vi er stolte av den lange og tradisjonsrike matkulturen i Tinn. Matprodusentene setter sine spor med blant annet Tinn-lefse, spekemat, flatbrød, pølser, rakfisk, honning, oster – og ikke minst en brunost med VM-gull!

Fra bygda til Rjukan torg

Lokalproduserte råvarer i hendene til kreative og dyktige kokker kan trylle frem de mest magiske smaker – vi kan love at her blir det mange spennende matopplevelser!

Festivalretter

Matfestivalen byr på lokalmat av høy kvalitet – der besøkende får muligheten til å smake på småretter fra utstillerne til kun 50 kroner. Kanskje finner du en ny favorittrett? Velbekomme – vi håper maten smaker.